Hoofd menu
Uw interieur

Gordijnen en Meer

Gordijnen en Meer uw specialist voor stoffering

Gordijnen en MeerIn het Gooi hebben we de Gordijnen specialist die hun eigen alterlier hebben in Eemnes en hun hoofdkantoor in Laren hebben gevestigd, het liefst komen ze bij hun klanten op locatie om het juiste advies te geven op gebied van materialen en vormgeving.

Gordijnen en Meer, is een team van specialisten die alles met de grootste precisie zullen op leveren met het oog voor detail bij een groot project of klein. Al hun werk is maat werk en uniek in zijn soort voor gordijnen en meer.

Gordijnen zijn een sfeervolle aankleding voor uw woning. Ze zorgen voor een warme uitstraling van uw interieur. Het zijn echte sfeermakers! U kunt kiezen uit licht door latende of verduisterende gordijnen. Gordijnen hebben een isolerende werking, hoe dikker de stof hoe beter de isolerende werking. Ze houden de warmte binnen op koude winteravonden en zorgen voor verkoeling in uw woning op een warme zomerdag. Daarbij zijn ze geluiddempend. Dikkere vollere stoffen zijn zo geweven dat ze soepel vallen. De manier van confectie bepaalt ook de valling van het gordijn. Een wave confectie laat uw gordijn in een mooie golvende baan hangen. Tri-plooi geeft een vollere uitstraling aan uw gordijnen. De meeste stoffen zijn te gebruiken voor een vouwgordijn, zodat u een sfeervolle eenheid kunt maken in uw interieur.

Gordijn en Meer heeft veel soorten rails

Rails bepalen mede de uitstraling van uw gordijn. Een stijlvolle, opvallende rail geeft uw gordijn iets extra’s. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een eenvoudige, goed werkende rail die niet in het oog springt. In onze assortiment heeft u keuze uit verschillende railsystemen. We hebben railsystemen voor zowel particulier als projectmatig gebruik, handbediend of elektrisch, voor lichte of zware gordijnen.

Vouwgordijnen kan ook bij Gordijnen en Meer

Doordat vouwgordijnen direct tegen de ramen worden geplaatst, geven vouwgordijnen uw interieur een strakke en warme gezellige sfeer. De stofmogelijkheden zijn eindeloos, wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Of u nu kiest voor een gordijnstof of voor een transparante inbetween, alles is mogelijk. Vouwgordijnen kunnen op verschillende manieren worden geconfectioneerd. De meesten worden gemaakt met baleinen. Dit zorgt ervoor dat het zeer strak hangt, zowel opgetrokken als neergelaten. Maar het is ook mogelijk om vouwgordijnen zonder baleinen te laten maken. Dit geeft een nonchalante uitstraling als het opgetrokken is en strak als het neergelaten is. Bij stof met een patroon is het mogelijk om het patroon door te laten lopen. Wilt u echt iets bijzonders? Laat dan een bies plaatsen als extra accent van uw vouwgordijn.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>