Hoofd menu

MadeBySarina

MadebySarinaMadeBySarina het adres om uw gordijnen, blinds en/of kussens

te laten maken, het vermaak en verstelwerk van uw kleding zelfs voor het laten vervaardigen van uw eigen ontwerp of voor maatkleding. Kortom More staat voor onbeperkte mogelijkheden.

Wij willen u graag kennis laten maken met ons bedrijf en de kenmerken waarmee we ons onderscheiden. Zoals de ruim aanwezige vakkennis van 20 jaar, de jarenlange ervaring en de moderne apparatuur. Maar natuurlijk ook met de brede service en hoge kwaliteit.

Dat alles maakt MadeBySarina een betrouwbare partner voor tal van tevreden klanten in het Gooi en een groot deel van Nederland. Klanten die weten dat we vakwerk koppelen aan zorgvuldigheid en aan elk product alle aandacht besteden. Waardoor onze Interieurs en aanverwante producten;  gordijnen, blinds, shutters, roedes,  kussens binnen- en buiten ook voor de boot & caravan, meubelbekleding, bedtextiel een meerwaarde geven aan elke ruimte.

Wij hebben diverse soorten gordijnstoffen van diverse merken, in diverse prijsklassen en diverse stijlen.

Als U zelf gordijnstof heeft confectioneren wij deze ook graag voor U. Uiteraard komen we bij U thuis om maat te nemen en eventueel advies te geven. Ook voor een totaal inrichting van uw bedrijf.

MadeBySarina

www.madebysarina.nl

sarina@madebysarina.nl

Mobiel +31 (0) 6 2905 11 33