Hoofd menu
Win gratis kaarten!

Dolle Diva gaat los!

Dolle Diva is tegelijk met de Open Monumentendag,

Dolle Diva, gratis kaartop zaterdag 13 september kunt u ook een bezoek brengen aan de Nacht van de Buitenplaats. Meerdere Utrechtse buitenplaatsen stellen die dag hun deuren open om u op prachtige locaties te verrassen met onder meer theater, rondleidingen, vertellingen en muziek. Met niet te vergeten een bijzonder optreden van een Dolle Diva in Baarn.

Operazangeres Francis van Broekhuizen alias de Dolle Diva zal u met zang en humor tot de laatste minuut blijven boeien. Zo brengt deze veelzijdige sopraan nummers ten gehore als O mio babbino caro, Vissi d’arte en het beroemde Vilja-lied. Naast haar prachtige gezang zijn het vooral de geestige grappen van Francis en onverwachte situaties die op uw lachspieren werken. Het optreden van de Dolle Diva vindt plaats tijdens de Nacht van de Buitenplaats in de monumentale villa Berg en Dal van Het Apostolisch Genootschap, Jacob van Lenneplaan 12 in Baarn van 20.30 uur tot 22.00 uur. Kijk voor meer informatie over dit evenement en het complete programma op www.nachtvandebuitenplaats.nl of op www.kerkconcert.nl

Win gratis kaarten!

Organisator Het Apostolisch Genootschap geeft in samenwerking met kerkconcert.nl in totaal 20 gratis concertkaarten weg voor het optreden van de Dolle Diva. Elke winnaar krijgt twee toegangskaarten. Kans maken op gratis kaarten? Maak de volgende slagzin af:

EEN DOLLE DIVA IN DE NACHT MOET IK ZIEN, OMDAT …

Stuur uw originele slagzin uiterlijk vrijdag 12 september naar kaartenkerkconcerten@gmail.com o.v.v Dolle Diva. De winnaars krijgen per mail bericht.

Wie is de Dolle Diva?

Francis van Broekhuizen is sinds 2005 een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland. Ze combineert haar overtuigende zangtalent met een unieke en ontwapende podiumpersoonlijkheid. Ze studeerde in 2004 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en The Dutch National Opera Academy. Haar stemvak is Jugendlich Dramatische sopraan. Francis heeft inmiddels vele rollen gezongen bij Opera Zuid en later bij Opera Spanga.
Met pianiste Femke de Graaf geeft Francis unieke recitals waarin prachtige muziek samengaan met geestige, leuke en ontroerende verhalen.Dolle Diva, pianiste, Femke de Graaf

Nacht van de Buitenplaats: waar en wanneer

Er zijn in totaal 285 Utrechtse buitenplaatsen die door hun eeuwenoude aanwezigheid kenmerkend zijn voor het landschap en cultuurhistorie van de provincie Utrecht. De deelnemende Utrechtse buitenplaatsen zijn Baarn, De Bilt, Bunnik, Soest, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. In samenwerking met Landschap Erfgoed Utrecht stellen vele van deze schitterende landhuizen op 13 september van 19.00 tot 23.00 uur hun deuren en tuinen open voor publiek. Een afwisseling van genieten van historie en divers amusement, aangeboden door veelal Utrechtse gezelschappen. Kijk voor meer informatie, deelnemende locaties en activiteiten op: www.nachtvandebuitenplaats.nl of www.landschaperfgoedutrecht.nl.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>