Hoofd menu

Kermis in Laren

Kermis in Laren de gezelligste van de regio

Kermis in LarenDe Larense zomerkermis is de gezelligste familiekermis van de regio. Met indrukwekkende, spectaculaire, verleidelijke en vertederende attracties. De Larense kermis is beroemd in het Gooi: al meer dan 150 jaar is het de grootste kermis in de regio.

Het centrum van Laren staat zes dagen bol van de mooiste attracties die de Nederlandse kermiswereld te bieden heeft. Hoog boven het dorp torent de 60-meter hoge zweefmolen Around The World uit. Vanuit deze attractie heb je zicht op de wijde omgeving: van Almere tot Bunschoten en van Hilversum tot Weesp. Laat je verleiden tot een ritje op hoog niveau! Een andere topattractie is de Spuk: een griezelige rit in het donker in het mooiste spookhuis van Nederland. Met verschillende effecten en een heel mooie voorgevel, waarbij je op zijn tijd de karretjes in vrije val voorbij ziet komen! Naast bekende klassiekers als de Spinning Coaster en de Break Dance is er meer te bekijken, te beleven en te genieten. Met de kortings bonnen die je hier kan downloaden is het bovendien nóg goedkoper kermis vieren! De Larense kermis is een kermis voor het hele gezin. Of je nu 8 bent of 80, iedereen kan er zijn of haar hart ophalen. Bij de Waarzegster of bij de Kamelenrace, beiden geliefd bij een groot publiek. Of bij de lekkernijen die de kermis biedt, zoals de Spaanse Churro’s of de oliebollen. Een echte kermis lekkernij is niet te versmaden. En… er is gratis amusement!

Download hier de kortings bonnen

Zaterdag 4 juli 2015 Officiele Opening

Op  zaterdag 4 juli 2015 barst de Kermis inLarens los. Om 13.00 uur vindt de muzikale opening plaats met muziekvereniging MCC vanaf de Poffertjeskraam, waarna officiële opening volgt door wethouder Tijmen Smit. Tijmen zal op zijn beurt een spectaculaire act aankondigen… 13.00-14.00 uur: Gratis oliebollen voor iedere bezoeker van de kermis!

Zaterdag 4 juli 2015 Nostalgische kermis

Ook dit jaar ontbreekt de nostalgische kermis niet. Met een drietal nieuwe nostalgische attracties, waaronder de antieke Pan Railway en het Schaduwkabinet. Komt dat zien!

Zondag 5 juli 2015 De kermis-mis

De traditionele kermismis mag natuurlijk niet ontbreken! De kermis-mis is inmiddels een vast onderdeel van onze Larense kermis. 10.30 uur: Plechtige H. mis (kerk-mis) in de autoscooter, geleid door aalmoezenier B. Van Welzenes; m.m.v. de Harmonie van de Larense muziekvereniging Sint Jan.

Maandag 6 juli 2015 Familiedag

Tijdens de maandag houden de kermisexploitanten familiedag. Drie halen, twee betalen is dan het motto. Voor de spellen worden bij de loketten extra muntjes uitgedeeld, en bij de balspelen is het een keer extra spelen voor het zelfde geld. Kinderen krijgen een extra prijs bij diverse attracties. De familiedag maakt kermis vieren dus nog goedkoper. Alle andere dagen gelden de bonnen in de krant.

Maandag 6 juli 2015 Clown DesAlles

Op maandag 6 juli komt de allerbeste kermisclown van Nederland om 15.00 uur naar de kermis inLaren: Clown Desalles gekleed in een lolbroek en grapjas met zijn fiets en koffer. Zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de  en na de andere verrassing tevoorschijn. En maakt hij de prachtigste ballonnen decoraties.

Dinsdag 7 juli 2015 Fiet stunt show!

Sietske van Berkel doet super stunts met de bmx fiets. Incl geluid en andere effecten. Daarnaast verzorgt Sietske ook clinics voor de kinderen.
Dinsdag 7 juli 2015 Meet & Greet voor de kleinsten

Speciaal voor de kleinsten lopen op verschillende kermismiddagen de leukste mascottes rond. Kinderen zijn betoverd door de reusachtige eekhoorns, beren en andere dieren waar ze ook nog mee op de foto kunnen.

8 juli 2015 Nautilus On-Man-Band

Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs , Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren ’60, ’70, ’80, ’90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is Arthur van Poppel in staat om op ieder feest of evenement de stemming er goed in te brengen. De in Jules Verne stijl gebouwde machine is met zijn Steam punk decoraties een lust voor het oog. Een vuurmachine maakt de muziekduikboot helemaal compleet. Het grote voordeel van de Nautilus is, dat er geen beperkingen zijn. De boot is makkelijk verplaatsbaar en heeft geen stroom nodig. Deze verplaatsbare act is uniek in de wereld van het entertainment. Vanaf 17.00 uur rijdt De nautilus z’n rondjes op en rondom het kermisterrein.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>