Hoofd menu

WinkelMoment.nl

WinkelMoment.nl jouw Moment.

Waar halen al die Gooische dames toch die leuke kleding vandaan ? Iedereen denkt dat het Gooi bulkt van het geld, maar helaas ook hier denken ze aan de kleintjes, in veel gevallen blijft de Jaguar of het elfje op de oprit staan. En neemt de gooische dame haar WinkelMoment gewoon online, voor haar nieuwe gooische-outfit. En voor de dame die de knoppen van het www nog niet heel goed weet te bedienen en graag toch een jurkje wil passen komt naar de Trendshop outlet op de groest 9b waar ze voor onder de 60 euro een complete nieuwe outfit kan kopen van de bekende grote merken, waar je in het gooi toch graag in gezien wil worden.

Bij WinkelMoment is een uitgebreid en verfrissend fashion assortiment te vinden. Ze bieden een indrukwekkWinkelmoment.nlende collectie van dameskleding van toonaangevende merken uit binnen- en buitenland, maar ook vernieuwende collecties van jonge, talentvolle ontwerpers uit de hele wereld. Dit alles afkomstig uit verschillende grote modehuizen.
Op WinkelMoment.nl vind je fashion in verschillende soorten modellen, kleuren en maten. Ongeacht of je op zoek bent naar budgetvriendelijke merken of juist de meer exclusieve merken, je zal het hier vinden. Wij bieden dameskleding,  van alle populaire merken zoals Stroke, Uldal, Marcain, Prada, Ralph Lauren, CPM, Adrianna Papell, Nue, Gerry webber, gant, Max Mara en nog veel meer.

Kortom neem ook jouw WinkelMoment.nl en pak de juiste deal in het Gooi, voor niet Gooische prijzen.