Hoofd menu
Goed doel

Gala voor het KIND

Gala voor het KIND op vrijdag 13 november 2015

gala voor het kindin studio 21 te Hilversum het gala voor het Kind georganiseerd.In samenwerking met RTL live Entertainment wordt dit gala georganiseerd met als doel het inzamelen van gelden voor de volgende goede doelen: Engergy4al, FC Utrecht Maatschappelijk en Stichting Heartbeat.

Het gala voor het kind wordt georganiseerd door een aantal succesvolle ondernemers, die iets terug willen doen voor de samenleving. www.galavoorhetkind.nl

Het Gala voor het Kind biedt u de nieuwste wervelende show aan van Studio 21 afgewisseld door een verrassend 4 gangen diner. Verder zal er deze avond een loterij en (stille) veiling gehouden worden met bijzondere en verrassende veilingkavels.

Er is een beperkt aantal tafels geschikt voor 8 personen beschikbaar à raison van € 1600,- (exclusief BTW). U kunt ook een losse stoel reserveren voor € 225,- (exclusief BTW).

Tijdens het Gala voor het Kind worden u en uw relaties compleet in de watten gelegd door RTL Live Entertainment en OSeven. Uw gasten bieden wij naast geselecteerde topwijnen ook de gewenste sterke drank aan, in een ijskoeler op tafel. Samen met het top-entertainment op voorhand ingrediënten genoeg voor een avond om in te lijsten.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>