Hoofd menu
fundraising evenement

Cosmoqueen regatta 2015

Cosmoqueen regatta een jaarlijks fundraising evenement

Cosmoqueen regattaDe 9e Cosmoqueen Regatta !! Op maandag 1 juni bij de KNZ&RV, Muiden. Het belangrijkste fundraising evenement. Met Lemsteraken wordt gestreden om de Cosmoqueen Regatta  Wisselbeker!
En de CosmoQueen Award wordt uitgereikt. Aan wie? Dat is maandag bekend. In ieder geval aan een vrouw die zich net als CosmoQueen inzet voor een betere samenleving. Eerder ging de award naar Froukje de Both, Natasja Froger, Angela Groothuizen, Katja Römer-Schuurman en Annemarie van Gaal voor hun steun aan resp. Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen.

CosmoQueen helpt vrouwen in Jordanië, Cambodja en Indonesië op weg naar economische en sociale zelfstandigheid. Niet door het geven van geld, maar door het genereren van werk.

Als U dit werk aanspreekt kunt u CosmoQueen ook steunen zonder onze artikelen te kopen. Wij zijn heel blij met iedere bijdrage die ons helpt onze doelen te verwezenlijken.
Rekeningnummer: ABN-Amro 470477555 in Hilversum

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>