Hoofd menu
Glamour

Ben je geïnteresseerd in casting?

harry

Ben jij geïnteresseerd in een nadere kennismaking met de castingwereld en alles wat daarmee te maken heeft, dan was de Open Castingmiddag op zaterdag 31 mei exact datgeen waar jij naar op zoek was. Dit jaar volgen weer Open Castingdagen.

Tijdens deze boeiende zaterdagmiddag wordt je op de hoogte gebracht van de do’s en dont’s tijdens een casting en zal Harry Klooster zijn ervaring met jou delen en een aantal praktische tips meegeven.

Wellicht biedt deze middag de extra kennis die jij nodig hebt! Het is bedoeld voor een ieder die verder wil groeien in het vak en nieuwsgierig is naar de visie van ervaren casting directors.

Aan de hand van een klein commercialscript, geeft Harry aanwijzingen. Deze Open Castingmiddag is ideaal voor een nadere kennismaking in het land van media, showbiz en media.

hebbes

Hoe ziet de Open Castingmiddag eruit?

13.30 Ontvangst en maken van test-castingfoto’s (± 4 zijn goed genoeg voor inschrijving / updaten), geen make up

14.30 Introductie van de middag door Arianda Schepens en Harry Klooster

14.45 uitleg hoe je een screentest/auditie het beste kunt voorbereiden en waar je op moet letten.

We gaan oefenen met voorstellen voor de camera, je kunt hiervoor een stukje over jezelf van ± één minuut voorbereiden. Je mag ook oefenen om een korte commercialtekst te spelen.

Je krijgt deze tekst per mail thuis gestuurd en als je die wil oefenen met een castingdirector moet je die uit je hoofd leren. Alleen kijken en luisteren mag natuurlijk ook.

15.30 Korte pauze.

15.45 vervolg

16.30 Harry Klooster vertelt over zijn lange carriere als castingdirector en tevens is er voldoende ruimte om

vragen aan hem en Arianda Schepens te stellen.

17.00 Einde – tot 18.00 Borreltijd

Wat doet Hebbes Casting?

Sinds 1987 is Hebbes een castingbureau. Eigenaar Wouter Kirchjunger vertelt: “De contouren van wat vandaag het bekende en betrouwbare bureau Hebbes Casting is, werden voor het eerst zichtbaar halverwege de jaren tachtig. Toen werd er begonnen met het regelen van figuranten voor het tv-muziekprogramma Countdown van Veronica.

In de jaren die volgden, groeide Hebbes steeds meer uit tot een bedrijf met een grote diversiteit aan opdrachten. Wij casten leads en bijrollen tot figuratie in commercials, reclamefotografie, film, drama, televisie, internet etc. Daarnaast treden wij op als bemiddelaar voor elk talent dat bij ons ingeschreven staat. Vanaf begin jaren negentig is Hebbes een bureau dat met vele bekende producenten heeft mogen meewerken aan prachtige producties . 

Vanaf dat moment en nu nog steeds staat Hebbes vooral bekend om zijn betrouwbaarheid. Door het nakomen van afspraken en betalingen en het meedenken door haar boekers met producenten, is het bedrijf de juiste partner. Mond- tot- mondreclame is daarom dan ook de belangrijkste bron voor Hebbes Casting en de bekendheid die het bedrijf in Nederland geniet.

Het bureau is gevestigd tussen de Hilversumse studio’s op het Mediapark en Wisseloord. Daar waar het gebeurt. Hebbes Casting is ook te vinden in Amsterdam met hetzelfde telefoonnr 6835493, echter dan met 020 ervoor.

Door de overname van het bestand van Harry Klooster Casting in september 2010 is het aanbod van talenten en de kennis voor het casten van Hebbes gegroeid. Vanaf 2009 werken wij al samen met casting director Harry Klooster en hebben wij zowel talent als opdrachtgever veel te bieden.

Inmiddels zijn er ± 9.000 gezichten online te vinden en staan er ± 25.000 gezichten / talenten ingeschreven. “

Heb je interesse in de volgende Open Castingdag, kijk dan op www.hebbes.nl of op Facebook bij Hebbes Casting.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>