Hoofd menu

Infraligne fit- en gezondheidscentrum

Infraligne fit- en gezondheidscentrum heeft haar deuren per 1 september geopend met een daverend succes!

infralingeIn het witte paleis aan de Comeniuslaan in Naarden komen de klanten van Infraligne met plezier 1 of 2 keer per week 30 minuten spor-ten om af te vallen, vitaler te worden of om vi-taal te blijven. Voor velen is deze manier van sporten effectiever en prettiger dan welke an-dere sportactiviteit dan ook.

De keramische infraroodstraling heeft een zeer positieve werking op je lichaam. Spieren en gewrichten worden direct diep van binnen verwarmd. De bloedcirculatie wordt gestimu-leerd, de afvoer van afvalstoffen gaat sneller en de verbranding van calorieën is effectiever. Bovendien heeft het een heilzame werking op de huid. In de infraroodcabine verbrand je 2 tot 3 maal sneller calorieën. 30 minuten spor-ten staat daarom gelijk aan 2 tot 3 uur sporten in de sportschool.

Voor mensen met lichamelijke klachten waaronder rug- en gewrichtsproblemen is sporten in de infraroodcabine het meest comfortabel. De oefeningen worden voor-namelijk liggend uitgevoerd waardoor er geen belasting op de gewrichten plaats vindt.

Infraligne is kleinschalig opgezet binnen een gezellige huiskamersfeer met een bar en lounge voor het nuttigen van koffie, thee of sap. Er wordt gesport met maximaal 5 personen altijd onder deskundige begelei-ding. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je een oefening niet op de juiste manier uit-voert. Ook kan je gratis en professioneel worden gecoacht door een voedingsdes-kundige die je op weg helpt naar een ge-zonde en vitale levensstijl.

Heb je een druk bestaan en geen tijd om een aantal uren per week te sporten dan is Infraligne de uitkomst. 1 x per week 30 mi-nuten sporten houd je lichaam al in conditie en slank!

Wil je deze innovatieve sportactiviteit ervaren? Infraligne biedt je altijd een gratis proefles en figuuranalyse aan.
Tot 31 oktober kan je 10 of 20 lessen proberen met 50% korting. Meld je hier aan

Infraligne Het Gooi Comeniuslaan 10 Naarden Tel. 035-8881486 hetgooi@infraligne.nl www.infraligne.nl

Bij Infraligne Het Gooi kan je verantwoord sporten en afvallen in de keramische infrarood cabine