Hoofd menu

Dental Art Tandartspraktijk

Dental Art gebruikt de modieus ingerichte praktijkruimtes voor het exposeren van kunst, gemaakt door verschillende bekende kunstenaars uit de omgeving. Ongeveer ieder kwartaal is er nieuwe kunst te bewonderen, van sieraden tot beelden, en van schilderijen tot foto’s. Met de vernissage stelt Tandartspraktijk Dental Art de deuren open voor zowel patiënten, collega’s en kennissen. Er worden dan heerlijke hapjes en drankjes genuttigd tijdens een interessant openingswoord. De kunst is de rest van de periode gewoon te bezichtigen in de praktijk tijdens openingstijden.

Elk kwartaal verwelkomen wij van Tandartspraktijk Dental Art  (te Laren) nieuwe kunstenaars met hun kunstwerken in de praktijk.

Deze zomer zullen de hoedenontwerpster Maria en haar man, schilder Frans de Kok, hun kunstwerken exposeren in Tandartspraktijk Dental Art te Laren.

Wij van Dental Art zijn erg enthousiast deze inspirerende kunstenaars te verwelkomen, en wij hopen er een mooi event van te maken.

In samenwerking met bejaardentehuizen in Laren / ’t Gooi, organiseert Dental Art een activiteit voor hen, de expositie. Wij hopen hierdoor terug te geven aan Laren / ’t Gooi, iets dat wij in de praktijk elke dag proberen te doen.

dental art27 juni: Vernissage

22 augustus: Open Deur

26 september: Open Deur

http://www.dental-art.nl/