Hoofd menu
culinaire

Lekker Laren

Lekker laren is aanstaande week ! Van 28 t/m 31 augustus bent u weer van harte welkom op één van de meest veelzijdige culinaire festivals van Nederland: Muziek-Culinair Festival Lekker Laren, in het centrum van het Gooi.

lekker laren“Op basis van het succes en ervaringen vorig jaar zijn wij ervan overtuigd dat editie 2014 nog mooier, gezelliger en inspirerender wordt! U zult veel restaurateurs van het eerste uur ontmoeten, maar wij heten ook enkele nieuwe bijzondere restaurants uit de regio (en daarbuiten) van harte welkom! Zo zijn wij enorm trots en blij met de deelname van nieuwe deelnemers als restaurant LUTE en restaurant Fifteen Maar ook de deelname van bijvoorbeeld HarbourclubMinevitus en de VSOP-borrel maken de 2e editie van Lekker Laren een bezoek meer dan waard. Het zal u niet ontgaan zijn dat wij Kabaz als hoofdsponsor hebben kunnen aantrekken. Daar zijn wij natuurlijk ook ontzettend blij mee. Samen hopen wij Lekker Laren de komende jaren nog interessanter voor u te maken.” Aldus entertainer en medeorganisator Sonny Hoogwerf.

Tijdens Lekker Laren presenteren deelnemende restaurants of aanverwante organisaties zich vanuit een gezamenlijk culinair platform. Naast een hoop gezelligheid en de vele bijzondere ervaringen kunnen bezoekers van het festival nieuwe restaurants spotten en deze beoordelen aan de hand van uiteenlopende kleine gerechtjes. Deze worden tussen de Є4,50 en maximaal Є7,50 verkocht.

Naast restaurants krijgen ook horeca- en lifestyle gerelateerde bedrijven de kans zich vanuit stands te presenteren.

Culinair festival Lekker Laren onderscheidt zich met name van soortgelijke festivals door naast de culinaire invulling veel afwisselend entertainment te programmeren. Lekker Laren richt zich hierbij op zowel de zakelijke- als particuliere doelgroep. Hiervoor worden er o.a. op donderdag een ‘Crooner Night’, op vrijdag een ‘Lazy Friday’, op zaterdag een concert met de band Sonny’s Inc. en op zondag een gezellige Familiedag georganiseerd. Op de afsluitende dag kunt u in de ochtend opnieuw genieten van een klassiek concert met nummers uit het American Songbook en ‘s middags o.a. van een kinderprogramma met kinderidool Keet!, twee modeshows en de MCC Showband (Programmering).

Lekker Laren is alle vier de dagen kosteloos toegankelijk!

Graag tot ziens, volgende week bij Lekker Laren!

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>