Hoofd menu

Food Revolution

Food revolutionAmbitieus en vol overtuiging: Terri, Corinne, Jinny, Lucille,Renate en Muriel zijn de zes meest actieve Food Revolution ambassadeurs in Nederland en op de Antillen. Niet alleen zetten ze zich het hele jaar in voor scholen, buurthuizen, moestuinen en kooklessen, ze vertegenwoordigen ook een stad of provincie en organiseren jaarlijks op Food Revolution Day iets bijzonders.

Even vergeten waar deze dag ook alweer om draait? Keep reading, we geven je een opfrisser! Food Revolution Day is dé dag waarop Jamie Oliver aandacht vraagt voor gezonder eten, samen koken en voedseleducatie. Met een petitie, events wereldwijd en live-kookles weet hij ieder jaar meer mensen te inspireren om mee te doen met FRD. Inmiddels zijn er vrijwilligers in bijna 75 landen die laten zien dat de boodschap van Jamie gehoord moet worden. Het is best een klus om overzicht te bewaren over wat er zich allemaal afspeelt, daarom staat Food Revolution continu in contact met haar ambassadeurs, die lokaal leiding geven en de organisatie vertegenwoordigen. Deze vrijwilligers zijn altijd bezig om mensen in hun omgeving in contact te brengen met elkaar, om samen te delen hoe belangrijk het is om gezond te eten en meer te leren over waar ons voedsel vandaan komt.

Herken jij jezelf hierin? Misschien ben jij dan ook wel geknipt om als Food Revolution-ambassadeur jouw stad of provincie te vertegenwoordigen.
Onze ambassadeur Lucille vertelt je alvast wat deze functie voor haar inhoudt en wat ze van plan is op Food Revoltuion Day 2015 (15 mei). Voor meer informatie om je aan te melden ga je naar www.foodrevolutionday.com/ambassadors.
Actieve foodfighters en enthousiaste vrijwilligers: strijd met ons mee!