Hoofd menu
Altijd willen weten

Grijpmachine, de rotte waarheid

Op de een of andere manier heeft een grijpmachine op de kermis een magische aantrekkingskracht op kinderen

De rotte waarheid achter de grijpmachine,

Een kind met veel pech bij een grijpmachine is heel normaal. Het is ok, en zeker niet jouw schuld.

Geschiedenis schrijver Phil Edwards nam een ​​kijkje in de handleidingen van sommige grijp spellen en vond een rotte ontdekking: De machine pakt alleen dingen als het is winstgevend is.

De machine doet een aantal snelle wiskundige berekenen of het wel financieel verantwoordelijk is voor een”volle grijper” te gaan en pakt  je knuffel. Dus eigenlijk, zal hij alleen je laten winnen als de machine winst heeft gemaakt.

Het is niet allemaal kommer en kwel, zo nu en dan zal de machine volledige doen wat jij wil dat hij moet doen, 1 keer van de 21 keer om precies te zijn. Hoewel dat ook gerandomiseerd is, dus je kunt niet rond hangen en gaan tellen, zoals de jongens doen met fruit machines in kroegen.

En gewoon om ervoor te zorgen dat je de vreugde er in blijft houden, hebben ze zelfs de machine zo weten te  programmeren alsof het lijkt dat  je bijna gewonnen heb.

De droom is voorbij. Maar we moesten het toch een keer weten hoe het zit.

Bekijk de volledige video hier.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>