Hoofd menu
Beauty & more

Dutch Hair Laren

Dutch Hair Laren

Al vanaf mei 2011 zwaaien eigenaressen; Linda en Audrey, de scepter over Dutch Hair Laren en zijn inmiddels uitgegroeid tot een heus begrip in ’t Gooi. Ze waren beide al jaren bekend met het kappersvak en vanaf 2011 besloten ze zich aan te sluiten bij de professionele organisatie: Dutch Hair, met nog 2 vestigingen in Nunspeet en Ermelo. Inmiddels is hun team al uitgegroeid naar 4 personen.

Altijd solide kwaliteit, altijd correct en altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van kapsels, kleuring en styling voor hem & haar. Mooi en draagbaar haar maken en creativiteit delen dat is aan deze dames wel besteed.

Wat hen het meeste aanspreekt om bij Dutch Hair te horen is samenwerken met een professioneel team maar tegelijk ook de vrijheid krijgen om zelf keuzes te maken over de bedrijfsvoering. Zelf ondernemen maar altijd een creatief team om je heen en alle steun op management, marketing en vaktechnisch gebied. De afgelopen jaren zijn Linda en Audrey dan ook ontzettend gegroeid in hun ondernemerschap. De formule Dutch Hair heeft inmiddels landelijk en internationaal furore, aangezien er een platform gemaakt wordt voor de ambitieuze kapper die meer wil dan alleen knippen.

De doelgroep van Dutch Hair Laren is breed, van jong tot oud, van hip tot klassiek, iedereen voelt zich al snel thuis
in deze prachtig gelegen kapsalon met niet geheel onbelangrijk; een boel parkeerruimte voor de deur. Ze genieten volop bekendheid in het stijlvolle Laren waar de dames regelmatig meedraaien met verschillende evenementen of altijd wel een creatieve draai geven om hun medewerking te verlenen van Golf toernooien tot culinaire evenementen zoals de Amuse Tour.

Linda en Audrey van Dutch Hair Laren zie je overal!

Dutch Hair Laren

Sint Janstraat 21a
035 – 531 6378
laren@dutchhair.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 / 18.00 uur
Woensdag 09.00 / 19.00 uur
Donderdag 09.00 / 19.00 uur
Vrijdag 09.00 / 18.00 uur
Zaterdag 09.00 / 16.00 uur

afspraak maken | route