Hoofd menu

GordijnenenMeer

GordijnenenMeer

GordijnenenMeer gordijnenenmeeris de specialist op het gebied van stofferingen zoals gordijnen, kussens plaids lampenkappen en nog veel meer.

Begonnen zijn ze in Laren waar ze de mooiste woonhuizen en kantoren mochten inrichten, van uit daar zijn ze zo hard gegroeid dat ze nu hun nieuwe Atelier hebben kunnen vestigen in Eemnes.

Alle kennis over stofferingen op één plaats? Ja, bij Gordijnen & Meer. En nee, u vindt er niet alle stoffen – alleen de beste. Zo liggen op onze naaitafels nooit de minder kwaltijd stoffen. Want voor u werkt Gordijnen & Meer alleen met natuurlijk textiel, zoals linnen, zijde en nog veel meer. Niets is rustgevender dan zonnestralen die door linnen zacht over uw kamer schijnen.

Gordijnen doen meer dan licht, koude en ongewenste blikken buiten houden: ze zijn de finishing touch van uw inrichting. Ze kleden uw woning aan. Gordijnen & Meer combineert interieur architectuur met textielbewerking. Zijden gordijnen, linnen rolgordijnen of blinds? Elk type geeft een andere nuance aan de kleur van uw meubels, het uitzicht van uw muren, en de sfeer in uw woning.

Van idee tot GordijnenMeer

Belt u ? Dan nemen wij een kijkje bij u thuis en bespreken we wat u precies wilt. Bij het tweede bezoek brengen wij de gewenste stoffen mee en dan werken we uw gordijnen tot in de puntjes af. Een groot deel van onze stoffen naaien wij trouwens nog altijd met de hand. Gordijnen & Meer biedt u kwaliteit: van het eerste gesprek tot de laatste naad.

Particulier, architect of hoteleigenaar? Neem contact met hun op voor een eerste afspraak.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>